Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ Αϊ Βασίλη ...(το πρωτο μου) ...




Αγιε μου Βασίλη , 
ειμαι σε μια ηλικία πλέον αρκετά ώριμη ...δεν σου εχω στείλει ποτέ γραμμα !!
στο στέλνω τωρα νωρίς ..να μην προλαβουν εδω οι υπόλοιποι mutual (-που λεει και η διαφήμιση-)!!! ..Ως ώριμο κορίτσι πια, και επειδη παντα ζηταω για τους άλλους ...πρωτα (κ για τα παιδια μου τα οποία..θα σου στειλουν τα ιδια το γράμμα τους.).. θελω να λάβεις υποψιν τα παρακάτω ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ :...Επειδη υπάρχει κρίση ...Οικονομική .. ναι ειναι και καλά η μόνη κρίση που υπάρχει στον κόσμο ...θα κάνουμε ανταλλαγή υπηρεσιών δηλαδή καλέ μου Αγιε μου Βασίλη ...θα σου καθαρίσω το έλκυθρο απ'ακρη σ'ακρη ...θα σου σαπουν'ισω τα ελαφάκια σου ..θα τους ράψω και όμορφες κουβερτουλες να μην κρυώνουν ...θα τους γυαλίσω τα κερατα ...και ως καλη νοικοκυρα που ειμαι και χρυσοχερα ...θα σου καθαρίζω σε καθε σου ταξίδι την κοκκινη φορεσιά σου .... κοιτα τωρα να μην θυμώσει η κα Αι Βασίλαινα ...τα εσωρουχα να στα πλύνει η ίδια !! λοιπον αν συμφωνείς ..το βράδυ ..στειλε μου ενα ζαχαρωτό εκει που θα κοιμαμαι ...μετα τα μεσανυχτα ...αλλιώς θα μου τα φανε οι μάγκες μου ! 
Δεν θέλω υλικά πράγματα ...ετσι κι αλλιως ποτέ δεν μου έφερες την bi-bi-bo μπαλαρίνα που σου ειχα ζητησει και παντα ημουν καλο κορίτσι ...αλλα εσυ Αγιε μου Βασίλη ολο με ξεχνουσες ..ΛΟΙΠΟΝ κοίτα τι θέλω : 

1) να δωσεις μυαλο σε όσους με περιτριγυρίζουνε!γυναικες-ανδρες ..δεν μπορω άλλο "κάρβουνο" 

2) να τους δώσεις καρδιά ..ναι καρδιά ..κατακκόκινη ..όλο και κάτι θα σου περισσευει  εσένα ...ΚΑΡΔΙΑ Αγιε μου Βασίλη να μαθουν να αγαπούν πια ..χωρίς δευτερη σκέψη ..απλα να αγαπούν !! 

3)..Να προσθέσεις λίγο χαμογελόσουπα - λίγο πνευματόσουπα παρακαλώ στο menu ...και σε όλα τα γευματα καθημερινά να ειναι απαρραιτητα !!..κοιτα αυτα τα πιάτα να τα στείλεις ...με τα πρωτα χιόνια ...για να εχουν ψυξη και να διατηρηθούν μεχρι τον επόμενο χειμώνα !! 

4) ..Επίσης θέλω γονεακά πανωφόρια ...να τα φορανε οι γονεις και να αγαπουν τα παιδιά τους ..φροντίζοντας τα καθε μερα ...και τα στριφώματα απο τα πανωφόρια να τα κάνεις με μπόλικη κλωστή απο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ και ΣΤΟΡΓΗ ...για να ασχολουνται περισσότερο με τα παιδιά τους 

5) ..επίσης εχω καποιους φιλους και φιλες που ξερω οτι δεν ειναι καλά ..πέστους ψιθυριστά στ'αυτί σαν ήχο απο θάλασσα ...ότι προσευχομαι γι αυτους και τους αγαπώ ...δωσε τους υγεια ...και ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ..ΑΝΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ...(τί νόμιζες οτι το ξέχασα?? καθε βραδυ στο λεω ..αλλα εσυ μάλλον θέλεις Ωριλα ...ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ??) 

6)...Τώρα θα σου έλεγα να βρέξεις και Σοφία ναι ΜΠΟΛΙΚΗ ..ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΥΦΩΝΑΣ ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΣΟΦΙΑ ~!!

7)..μαζεψε όλους τους ανεγκέφαλους πολιτικους απο τη  χώρα μου γιατι του χρόνου βλέπω να σου στέλνω γράμμα απο τη Γερμανία και θα λες οτι έκανα copy paste το γράμμα της Filip !!!


8) Kαι αυτους που με εχουν βοηθησει ως τωρα στη ζωη μου πες τους ειναι στην καρδια μου και δωσε τους σε παρακαλώ τα διπλα "ΚΑΛΑ" που μου έκαναν !! 

ΑΥΤΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ και σε παρακαλω προστατεψε και το ζωϊκο Βασίλειο ...λιγακι ...γιατι αυτοι εδω στη γη που λέγονται άνθρωποι τα κακομεταχειριζονται ..
.
ΑΥΤΑ ΘΕΛΩ .....ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ Αγιε Μου Βασίλη δεν μου άρεσαν ποτέ τα Χριστουγεννα ...(δεν θα σου πω τωρα το γιατί...ίσως επειδή με βρισκουν μόνη παντα ..) ...ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΑΩ ...Πρωτη και Τελευταία!!το SMS εφυγε ...(σιγά να μην ετρεχα στο ταχυδρομείο να "πεσω" σε απεργία και να μου πεις μετα οτι δεν το έλαβες ...Τί Είμαι Εγώ ? Παιδί Είμαι να με κοροϊδεύεις ??

Φιλια Πολλά σε σενα στα ξωτικά και στην Αϊ Βασίλαινα !!

Maria






Πρώτη εκτέλεση: Ειρήνη Μερκούρη




Άγιε μου Βασίλη πάρε αυτό το γράμμα

ένα μόνο λέει ένα μόνο πράγμα
πόσο μου'χει λείψει πως τον αγαπάω
τέτοιες μέρες που 'ναι τον αναζητάω



Άγιε μου Βασίλη(x2)



Άγιε μου Βασίλη πες του να μου στείλει

δώρο την αγάπη που μου έταξε
άλλο να μην κλαίω να μπορώ να λέω
η ζωή ξανά μου χαμογέλασε
Να βγω μέσα στους δρόμους μαζί του να γιορτάζω
και την χαρά που έχω στα δυο να την μοιράζω
παιχνίδια και λαμπιόνια και ευχές που πάντα δίνω
τι σημασία έχουν αυτά χωρίς εκείνον



Άγιε μου Βασίλη σαν μικρό παιδάκι

κρέμομαι από σένα κι όλο λέω θα'ρθει
γύρω μου ζευγάρια τόσο ευτυχισμένα
τέτοιες μέρες που 'ναι σκέψου με και μένα



Άγιε μου Βασίλη πες του να μου στείλει

δώρο την αγάπη που μου έταξε
άλλο να μην κλαίω να μπορώ να λέω
η ζωή ξανά μου χαμογέλασε
Να βγω μέσα στους δρόμους μαζί του να γιορτάζω
και την χαρά που έχω στα δυο να την μοιράζω
παιχνίδια και λαμπιόνια και ευχές που πάντα δίνω
τι σημασία έχουν αυτά χωρίς εκείνον(x2)